ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παντελή για ΟΛΑ! «Μεγάλη ομάδα η Ανόρθωση και πρέπει να…» – Ο στόχος, τι είπε για ΤΙΤΛΟ και ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Παντελή για ΟΛΑ! «Μεγάλη ομάδα η Ανόρθωση και πρέπει να…» – Ο στόχος, τι είπε για ΤΙΤΛΟ και ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή μίλησε στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» στη Cytavision.

Ο ισχυρός άνδρας της Κυρίας μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ και το πόσο σημαντική είναι ενώ αποκάλυψε και πόσες μεταγραφές θα γίνουν τον Ιανουάριο. Παράλληλα έθεσε και τον μακροπρόθεσμο στόχο του στην Ανόρθωση που δεν είναι άλλος από την σταθεροποίηση της ομάδας στα ψηλά και την επιστροφή στους τίτλους, όμως τόνισε πως χρειάζεται υπομονή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αντιλαμβάνεστε οι μέρες είναι τέτοιες που μια επιτυχία θα σε βοηθήσει να περάσεις ευχάριστα τις γιορτές. Ήταν πολύ σημαντικό ματς γιατί είχαμε μείνει πίσω και έπρεπε να βρούμε τους τρόπους να καλύψουμε τη διαφορά. Οπωσδήποτε μια αποτυχία θα μας έβαζε σε περιπέτειες για την Ευρώπη. Σίγουρα υπάρχουν πολλά ματς όμως όταν κάποιες ομάδες ξεφύγουν είναι δύσκολο. Δεν ήταν τελικός όμως ήταν πάρα πολύ σημαντικό».

Αν ήταν ματς-σταθμός: «Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό γιατί πλέον αρχίσουν αν δημιουργούνται διαφορές και είναι δύσκολο να καλυφθούν μετά. Οπωσδήποτε όλοι οι μεγάλοι έχουν απώλειες όμως δεν μπορούν να καλυφθούν οι μεγάλες διαφορές μέχρι τον Β’ γύρο».

Πόσο σημαντική είναι η νίκη: «Είναι ένα σοβαρό ψυχολογικό πλεονέκτημα που αποκτά η ομάδα. Είναι σημαντικό και το βαθμολογικό κέρδος όμως έχουμε κάνει ένα σερί με τον νέο τεχνικό αν και χάσαμε κάποιους βαθμούς πάμε αήττητοι. Αυτό μας βοηθά να συνεχίσουμε πιο ήρεμα»

Για μεταγραφές: «Κάνουμε σκέψεις με τον προπονητή θεωρούμε ότι πρέπει να ενισχυθεί. Έχουμε υπόψη κάποιους παίκτες και θα κάνουμε μεταγραφές. Θα έρθουν τουλάχιστον τρεις παίκτες»

Για τον στόχο της Ανόρθωσης: «Είναι μεγάλη ομάδα η Ανόρθωση και πρέπει να διεκδικεί ότι περισσότερο μπορεί για αυτό θεωρούμε υποχρέωση να την ενισχύσουμε όπου χρειάζεται»

Τι στόχο έχει φέτος και ποιο το όραμα του Παντελή: «Έχει περάσει μια δεκαετία χωρίς τίτλο. Αυτό που θέλω να πετύχουμε είναι να σταθεροποιηθεί η ομάδα και να επανέλθει στα μεγέθη που ήταν παλιά για να αρχίσουμε να κατακτούμε τρόπαια. Είναι δύσκολο σε ενάμιση χρόνο όλα να γίνουν τέλεια. Μπορεί πέρσι να βγήκαμε στην Ευρώπη όμως πρέπει να γίνουν πολλά και να υπάρχει υπομονή.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top