ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από ποδοσφαιριστές… νεκροθάφτες και αστροναύτες! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Από ποδοσφαιριστές… νεκροθάφτες και αστροναύτες! (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

H αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές παίζουν μπάλα μέχρι τα 35-36 τους, κάποιοι από αυτούς στη συνέχεια γίνονται προπονητές, άλλοι μένουν στο χώρο από άλλο πόστο. Υπάρχουν, όμως, και αυτοί που αλλάζουν τελείως επαγγελματικό προσανατολισμό.

O Ντέιβιντ Μπέκαμ βαρέθηκε τα ντεφιλέ της Βικτόρια και το… ντάντεμα της μικρής Χάρπερ και θέλει να κάνει κάτι νέο στη ζωή του. Κάτι διαφορετικό. Κάτι πρωτοποριακό. Κάτι που θα γράψει ιστορία… Θα γίνει αστροναύτης! Ναι, γιατί όχι; Ο Νιλ Άρμστρονγκ καλύτερος ήταν; Ο Αμερικανός ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε στη Σελήνη, ε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μπορεί να γίνει ο πρώτος που θα πάει στον Κρόνο. Λέμε τώρα…

Όπως ανέφεραν δημοσιεύματα πριν από μερικές ημέρες, ο Μπέκαμ θέλει να γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα μπει σε… τροχιά! Θέλει να ταξιδέψει στο Διάστημα αν και, μιλώντας στο στενό του περιβάλλον, εκφράζει το άγχος του για αυτό του το τόλμημα.

Είναι κάτι που ο 43χρονος Μπέκαμ σκεφτόταν αρκετό καιρό, ενώ πήρε την απόφασή τώρα που το ταξίδι στο Διάστημα έχει γίνει πιο ρεαλιστική προοπτική.
Αν τελικά συμβεί αυτό και φθάσει στο Διάστημα, θέλει να κλωτσήσει και μια μπάλα ώστε να γίνει πραγματικά ποδοσφαιριστής-αστροναύτης!

Διότι φτάνει μια ωραία ημέρα που αποφασίζεις να «κρεμάσεις» τα ποδοσφαιρικά παπούτσια σου. Και τι κάνεις; Είσαι ακόμα πολύ νέος και πρέπει να ασχοληθείς με κάτι. Ναι, αλλά τι θα είναι αυτό; Δείτε, λοιπόν, τι επέλεξαν να κάνουν κάποιοι άσοι του παρελθόντος όταν σταμάτησαν το ποδόσφαιρο…

Ποιος Γκέτα… Ο Μεντιέτα!

Από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές της Βαλέθνια στη δεκαετία του 1990, ο Γκάιθκα Μεντιέτα είχε ένα κρυφό πάθος: τη μουσική. Δεν έγινε τραγουδιστής, βέβαια, αλλά είναι αυτή τη στιγμή στην Ισπανία (και όχι μόνο) ένας από τους πιο γνωστούς DJ. «Παίζω τα πάντα, από Αρίθα Φράνκλιν και Κings of Leon μέχρι Λου Ριντ» λέει ο ίδιος.

 

Από την εστία στο τιμόνι

Δεν τα πάει κι άσχημα στη νέα δουλειά του ο παλαίμαχος Γάλλος τερματοφύλακας Φαμπιάν Μπαρτέζ. Από το 2008 μέχρι το 2014 πήρε μέρος σε πολλούς αγώνες και μάλιστα κατάφερε να συμμετάσχει και στον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν. 

 
 
Εχεμύθεια, διακριτικότητα, προσιτές τιμές

Ή ντετέκτιβ, αν προτιμάτε. Ο παλαίμαχος Ολλανδός αμυντικός, Άριαν Ντε Ζέεφ, μάλιστα, έχει συνεργαστεί με την αστυνομία της πατρίδας του σε αρκετές υποθέσεις και το… δαιμόνιο μυαλό του έχει συμβάλει τα μέγιστα στην επίλυση των μυστηρίων! 

Τελεταί Γουίλσον

Μέλος της εθνικής ομάδας της Αγγλίας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 1966 ο Ρέι Γουίλσον. Κέρδισε μεγάλη φήμη και, μάλιστα, στη γενέτειρά του, το Χάντερσφιλντ, ήταν λαϊκός ήρωας. Πως εξαργύρωσε την επιτυχία του; Ανοίγοντας γραφείο τελετών για να… βοηθά τους συντοπίτες του. 

Στον δρόμο του Θεού

Οπαδός της αίρεσης των Αντβετιστών της Εβδομης Ημέρας, ο Αργεντινός Κάρλος Ρόα αποφάσισε νωρίς να αφοσιωθεί στη θρησκεία του ακούγοντας, σύμφωνα με τον ίδιο, το κάλεσμα του Θεού του. 

Ο σκληρός… ντίλερ 

Σταμάτησε τη μπάλα μόλις στα… 32 του για να αφοσιωθεί σε ένα άλλο σπορ, το πόκερ. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, της Σέλτικ και της Έβερτον Τόμας Γκράβεσεν θεωρείται από τους κορυφαίους του… αθλήματος και μένει πια μόνιμα στο Λας Βέγκας, όπου κάνει καριέρα. 

Σταρένιο ή πολύσπορο το ψωμί;

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός Κεν Μονκού έκανε σημαντική καριέρα στην Αγγλία με τη φανέλα της Τσέλσι και της Σαουθάμπτον, αλλά το μεγάλο όνειρό του ήταν να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγοράσει το φούρνο της γειτονιάς του! Και όχι μόνο το έκανε πραγματικότητα, αλλά φημίζεται πια και για τις τηγανίτες του! 

Τύφλα να ‘χει ο Χαλκ Χόγκαν

Από τα γήπεδα στα ρινγκ βρέθηκε ο παλιός τερματοφύλακας της Βέρντερ Βρέμης, Τιμ Βίζε, o oποίος έχει πάρει πάρα πολλά κιλά, έχει γίνει τούμπανο και ζει πια στις ΗΠΑ, όπου κάνει καριέρα προσπαθώντας να μοιάσει στον Χαλκ Χόγκαν! 

 
 
Και το Όσκαρ απονέμεται στον… 

Και, μάλιστα, της βαριάς κουλτούρας ηθοποιός ο Φρανκ Λεμπέφ! Ο πρώην άσος της Τσέλσι και της Μαρσέιγ, μάλιστα, συμμετείχε στην υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Η θεωρία των πάντων», όπου έπαιξε το ρόλο του γιατρού που ανακοίνωσε στον Στίβεν Χόκινγκ ότι δεν πρόκειται να ξαναπερπατήσει. 

 
 
«Λαέ μου…»

Μέλος της Ρωσικής Βουλής, στην οποία εκλέχθηκε ως υποψήφιος με το κόμμα του σημερινού προέδρου της χώρας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Ρομάν Παβλιουτσένκο Θεωρείται, μάλιστα, από τους πιο προβεβλημένους εκπροσώπους του λαού και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη γενέτειρά του, τη Σταυρούπολη. 

Ουκέμι ουάζα

Πρωταθλητής Ευρώπης και κόσμου με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, ο Βιθέντε Λιζαραζού αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία του στο ζίου ζίτσου, όταν αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο. Σήμερα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους δασκάλους του αθλήματος. 

 
Aπό το… Ντα Λουζ στις Βρυξέλλες

Από το EURO 2004 στην προεδρία του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στην Ευρωβουλή ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο εμβληματικός αρχηγός της εθνικής ομάδας που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης, τώρα πια αρθρώνει… πολιτικό λόγο υπερασπιζόμενος τη χώρα μας σε μια δύσκολη περίοδο.

 

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top