ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… «ΒΟΥΝΟ» και τι γίνεται με βασικούς παίκτες

Το… «ΒΟΥΝΟ» και τι γίνεται με βασικούς παίκτες

Γεμίζουν τις «μηχανές» τους αυτές τις μέρες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με την επιστροφή τους σε ρυθμούς προπονήσεων να έχει προγραμματιστεί την ερχόμενη Παρασκευή.  Την 28η Δεκεμβρίου η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα θα μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το πρώτο παιχνίδι για το 2019.  Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2019, την Πάφο FC στο «ΑΕΚ Αρένα» στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους, δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί, ότι η ΑΕΚ έχει ένα… βουνό να ανέβει.  Οκτώ παιχνίδια στο σύνολο θα δώσει η ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2019, όπου τα έξι είναι για τον θεσμό του πρωταθλήματος και τα δύο για το κύπελλο.

Ένας μήνας με τόσα παιχνίδια, όπου η βαθμολογική συγκομιδή που θα έχει η ΑΕΚ θα κρίνει κατά πολύ το μέχρι τι μπορεί να πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα η Λαρνακιώτικη ομάδα.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ με σειρά τον Ιανουάριο έχει να δώσει στις 2 Ιανουαρίου την εντός έδρας αναμέτρηση με την Πάφο FC στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Ακολούθως, θα ταξιδέψει στο ΓΣΠ για να αναμετρηθεί με την Ομόνοια (15η αγωνιστική). Στις 9 του μήνα θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής και αμέσως μετά θα φιλοξενήσει τον Ερμή για την 16η αγωνιστική.  Θα ακολουθήσει στις 16 Ιανουαρίου το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα για τους «16» του κυπέλλου και μετέπειτα η εκτός έδρας αποστολή με τη Δόξα για την 17η αγωνιστική. Την επόμενη αγωνιστική είναι το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο «ΑΕΚ Αρένα» και στις 30 Ιανουαρίου η ρεβάνς κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα.

Κατά τα άλλα, με δεδομένο το ότι από το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ θα επιστρέψει στον πάγκο ο Αντόνι Ιραόλα, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, η προσοχή είναι στραμμένη και στην κατάσταση των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο απόντας για αρκετό καιρό Ντανιέλ Μοϊσόφ θα είναι σε θέση στις αρχές του 2019 να επιστρέψει στη δράση.

Οι Τέτε και Τρισκόφσκι, που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα το περασμένο Σάββατο, αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις.  Ο «Τρίσκο» έχει ενοχλήσεις στη μέση, χωρίς να είναι ξεκάθαρο ακόμη το πότε θα είναι σε θέση να προπονηθεί, ενώ παρακολουθείται από γιατρό.  Τόσο για Τρισκόφσκι, όσο και για Τέτε και Μοϊσόφ θα γνωρίζει καλύτερα το σκηνικό αυτών ο Αντόνι Ιραόλα με την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις την ερχόμενη Παρασκευή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top