Η γερμανική αστυνομία βρήκε σημαία του ISIS κοντά σε σιδηροδρομική γραμμή

Η γερμανική αστυνομία βρήκε σημαία του ISIS κοντά σε σιδηροδρομική γραμμή

Η γερμανική αστυνομία δήλωσε την Τρίτη 25/12 πως βρήκε μια σημαία της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος κοντά σε ένα σημείο όπου είχαν προκληθεί ζημιές στα εναέρια σύρματα σιδηροδρομικής γραμμής στο Βερολίνο και πως οι ερευνητές εξετάζουν αν οι δράστες είχαν πολιτικά κίνητρα.

Δεν είναι ακόμη σαφές αν η σημαία και ένα κείμενο στα αραβικά που βρέθηκαν κοντά στη σιδηροδρομική γραμμή είχαν αφεθεί εκεί από τα άτομα που προκάλεσαν ζημιές στα εναέρια σύρματα, ανέφερε η αστυνομία.

«Αφότου ξεκίνησε η έρευνα, πολλά τεμάχια τεκμηρίων έχουν ασφαλιστεί», ανέφερε η αστυνομία, προσθέτοντας πως οι αρχές ανακάλυψαν ένα σπασμένο χαλύβδινο συρματόσχοινο και τα κατεστραμμένα εναέρια σύρματα στη σιδηροδρομική γραμμή την Κυριακή (προχθές).

Η εταιρία σιδηροδρόμων Deutsche Bahn ενημέρωσε την ομοσπονδιακή αστυνομία για το συμβάν και οι υπηρεσίες των τοπικών τρένων διακόπηκαν, ανέφερε η αστυνομία.

Παραμένει ασαφές αν υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση ανάμεσα στην έρευνα που διεξάγεται στο Βερολίνο και μια παρόμοια υπόθεση στη Βαυαρία όπου άγνωστοι προσπάθησαν να καταστρέψουν ή ακόμη και να εκτροχιάσουν ένα τρένο υψηλής ταχύτητας με ένα χαλύβδινο συρματόσχοινο τον Οκτώβριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.

BEST OF TOTHEMAONLINE