ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ρεβεγιόν κάθισε… βαρύ στην Άρσεναλ! ΒΙΝΤΕΟ

Το ρεβεγιόν κάθισε… βαρύ στην Άρσεναλ! ΒΙΝΤΕΟ

Παρότι προηγήθηκε νωρίς με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, η Άρσεναλ ήταν κάκιστη στην έδρα της Μπράιτον που πήρε την ισοπαλία και άξιζε κάτι περισσότερο από το 1-1.

Οι παίκτες του Ουνάι Έμερι έπαιζαν λες και δεν είχαν χωνέψει ακόμα από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Λες και είχαν hangover από το ποτό του ρεβεγιόν. Το θέμα ήταν πως η Άρσεναλ δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια της στην έδρα της Μπράιτον κι έχασε την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από τις πρώτες θέσεις.

Μολονότι έκανε γκολ την πρώτη της φάση στο παιχνίδι με τον Ομπαμεγιάνγκ (7’, 0-1), εντούτοις με εξαίρεση μία μαγική επέμβαση του Ράιαν σε πλασέ του Γκαμπονέζου (31’) δεν έκανε τίποτα περισσότερο για να κλειδώσει το ματς.

Μάλιστα σε μία φάση που προήλθε από δικό της κόρνερ, δέχθηκε άμεσα την ισοφάριση από τον Λοκάντια (35’, 1-1) που προήλθε από διπλό λάθος Λιχτστάινερ – Λένο και στην επανάληψη κινδύνευσε άμεσα με ήττα.

Οι Λονδρέζοι είχαν φανερό έλειμμα ενέργειας και αναγκάστηκαν να κυνηγούν τους παίκτες της Μπράιτον που έβγαζαν φαρμακερές κόντρες σε κάθε ευκαιρί.

Αν υπάρχει μία ομάδα που είναι δυσαρεστημένη από το 1-1 αυτή είναι η Μπράιτον, που στην επανάληψη έχασε πολύ καλές ευκαιρίες με τους Μαρτς (50’, 76’), Πρόπερ (51’, 60’), Λοκάντια (80’) να αποτυγχάνουν να μετουσιώσουν σε γκολ την ξεκάθαρη υπεροχή των γηπεδούχων στην επανάληψη.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top