ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΚΟΝΤΡΑ» Ομονοιάτη πολιτικού και γνωστού Απολλωνίστα! Σούβλα, ποτό και «κλαίγονται οι Ομονοιάτες» (ΒΙΝΤΕΟ)

«ΚΟΝΤΡΑ» Ομονοιάτη πολιτικού και γνωστού Απολλωνίστα! Σούβλα, ποτό και «κλαίγονται οι Ομονοιάτες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο εορταστικό και… βουλευτικό επεισόδιο του Αδύναμου κρίκου προέκυψε και ποδοσφαιρική «κόντρα».

Στον βουλευτικό «Αδύναμο Κρίκο» (που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό) διαγωνίστηκαν σε θέματα γνώσεων οι Ειρήνη Χαραλαμπίδου, Αννίτα Δημητρίου, Στέφανος Στεφάνου, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Πετρίδης, Πάμπος Πιττοκοπίτης, Ηλίας Κυριάκου και ο εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής, Λουκάς Φουρλάς.

Μέσα από όλο το επεισόδιο ξεχώρισε και η στιχομυθία που είχαν ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, γνωστός φίλαθλος της Ομόνοιας και ο εκπρόσωπος Τύπου της Βουλής, Λουκάς Φουρλάς, γνωστός Απολλωνίστας. Οι δυο τους τα είπαν σε χιουμοριστικό ύφος με πειράγματα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου στις 2 Ιανουαρίου ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού, Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα του για τους Ομονοιάτες παίκτες του Κρίκου, οι οποίοι όπως είπε συνήθως… «κλαίγονται»!

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ τι έγινε:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top