Αντσελότι: «Αν ξαναδεχθεί παίκτης μας ρατσιστική επίθεση, θα σταματήσουμε να παίζουμε»

Αντσελότι: «Αν ξαναδεχθεί παίκτης μας ρατσιστική επίθεση, θα σταματήσουμε να παίζουμε»

O Kάρλο Αντσελότι μίλησε για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο Καλιντού Κουλιμπαλί στο ματς της Νάπολ με την Ίντερ και δήλωσε πως αν ξαναυπάρξει τέτοιο κρούσμα, η ομάδα του θα σταματήσει να παίζει.

Δείτε και αυτό: Δέχθηκε ρατσιστική επίθεση ο Κουλιμπαλί, μαχαιρώθηκαν 4 οπαδοί της Νάπολι!

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί δέχθηκε ρατσιστική επίθεση στο ματς με την Ίντερ και ο προπονητής του, Κάρλο Αντσελότι ανέφερε πως αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια ενός ματς, η ομάδα του θα σταματήσει να παίζει.

«Ο Κουλιμπαλί είναι συνήθως ήρεμος, ένας παίκτης με καλούς τρόπους, αλλά ακουγόντουσαν ήχοι μαϊμούδων κατά τη διάρκεια του ματς. Παρόλο που το θίξαμε το θεμα, το παιχνίδι δεν σταμάτησε. Την επόμενη φορά που θα γίνει κάτι τέτοιο θα σταματήσουμε να παίζουμε», ήταν τα λόγια του προπονητή της Νάπολι.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE