Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βλάβη σε μεγάλο όχημα έκλεισε και τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βλάβη σε μεγάλο όχημα έκλεισε και τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Για να μεταφερθεί αρθρωτό όχημα έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας λόγω βλάβης σε αρθρωτό όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λευκωσία, από την έξοδο Χοιροκοιτίας μέχρι την έξοδο Σκαρίνου. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από τα κέντρα της Χοιροκοιτίας προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Ψήφος εμπιστοσύνης από ExxonMobil: Στα 6–9 τρισ. κυβικά πόδια τα κοιτάσματα στο τεμάχιο 10

Στα 6-9 τρισεκατομμύρια κ.π. υπολογίζεται η ποσότητα φυσικού αερίου στο τεμάχιο 10 της κυπριακής ΑΟΖ, αναφέρθηκε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αντιπροέδρου της ExxonMobil Τζον Άρντιλ, σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE