Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βλάβη σε μεγάλο όχημα έκλεισε και τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΜΕΣΟΥ-ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βλάβη σε μεγάλο όχημα έκλεισε και τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Για να μεταφερθεί αρθρωτό όχημα έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας λόγω βλάβης σε αρθρωτό όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας προς Λευκωσία, από την έξοδο Χοιροκοιτίας μέχρι την έξοδο Σκαρίνου. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από τα κέντρα της Χοιροκοιτίας προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE