Επαρχία Αμμοχώστου: Χειροπέδες σε τρεις για απάτη με παράνομο έρανο

Επαρχία Αμμοχώστου: Χειροπέδες σε τρεις για απάτη με παράνομο έρανο

Καταγγέλθηκε γύρω στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου (29/12) στην Αστυνομία από τον συντονιστή του προγράμματος Παρατηρητής της Γειτονιάς του Δήμου Σωτήρας ότι, άγνωστα πρόσωπα διεξάγουν παράνομα έρανο, πουλώντας περιοδικά.

Αμέσως μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Αμμοχώστου καθώς και των Αστυνομικών Σταθμών Ξυλοφάγου και Δερύνειας, μετέβησαν στο σημείο για αναζήτηση των τριών προσώπων. Ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε αριθμός Παρατηρητών της Γειτονιάς οι οποίοι ήταν σε άμεση και στενή συνεργασία με την Αστυνομία.

Βάσει άλλης πληροφορίας που είχε ληφθεί από μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι τα πιο πάνω πρόσωπα, επέβαιναν συγκεκριμένου αυτοκινήτου, το οποίο εντοπίστηκε και ανακόπηκε λίγο αργότερα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία πρόσωπα ηλικίας 27, 32 και 45 χρόνων, όλοι από την επαρχία Λάρνακας.

Ανακρινόμενοι, δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας για περαιτέρω εξετάσεις.

Στα πιο πάνω πρόσωπα διενεργήθηκε σωματικό έλεγχος όλου εντοπίστηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των €300, το οποίο όπως φέρονται να παραδέχθηκαν, αποκόμισαν στο πλαίσιο εράνου που διεξήγαγαν, ενώ στο αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε αριθμός εντύπων.

Οι τρείς άνδρες αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και ακολούθως αποδεσμεύτηκαν για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect