ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επαρχία Αμμοχώστου: Χειροπέδες σε τρεις για απάτη με παράνομο έρανο

Επαρχία Αμμοχώστου: Χειροπέδες σε τρεις για απάτη με παράνομο έρανο

Καταγγέλθηκε γύρω στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου (29/12) στην Αστυνομία από τον συντονιστή του προγράμματος Παρατηρητής της Γειτονιάς του Δήμου Σωτήρας ότι, άγνωστα πρόσωπα διεξάγουν παράνομα έρανο, πουλώντας περιοδικά.

Αμέσως μέλη της Κοινοτικής Αστυνόμευσης Αμμοχώστου καθώς και των Αστυνομικών Σταθμών Ξυλοφάγου και Δερύνειας, μετέβησαν στο σημείο για αναζήτηση των τριών προσώπων. Ταυτόχρονα κινητοποιήθηκε αριθμός Παρατηρητών της Γειτονιάς οι οποίοι ήταν σε άμεση και στενή συνεργασία με την Αστυνομία.

Βάσει άλλης πληροφορίας που είχε ληφθεί από μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι τα πιο πάνω πρόσωπα, επέβαιναν συγκεκριμένου αυτοκινήτου, το οποίο εντοπίστηκε και ανακόπηκε λίγο αργότερα. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία πρόσωπα ηλικίας 27, 32 και 45 χρόνων, όλοι από την επαρχία Λάρνακας.

Ανακρινόμενοι, δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας για περαιτέρω εξετάσεις.

Στα πιο πάνω πρόσωπα διενεργήθηκε σωματικό έλεγχος όλου εντοπίστηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των €300, το οποίο όπως φέρονται να παραδέχθηκαν, αποκόμισαν στο πλαίσιο εράνου που διεξήγαγαν, ενώ στο αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε αριθμός εντύπων.

Οι τρείς άνδρες αφού ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και ακολούθως αποδεσμεύτηκαν για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top