ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο ΣΟΟΥ της Γιουνάιτεντ στη μετά Μουρίνιο εποχή με… ΑΠΙΘΑΝΟ Πογκμπά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο ΣΟΟΥ της Γιουνάιτεντ στη μετά Μουρίνιο εποχή με… ΑΠΙΘΑΝΟ Πογκμπά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με σκορ 4-1 διέλυσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Μπόρνμουθ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 20η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Πογκμπά (5’, 33’), Ράσφορντ (45΄) και Λουκάκου (72’) τα γκολ των νικητών, μείωσε προσωρινά σε 3-1 ο Άκε (45+2’). Ανόητη κόκκινη εισέπραξε ο Μπαϊγί δέκα λεπτά πριν το τέλος…

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ γίνεται μόλις ο τρίτος προπονητής που ξεκινά με 3/3 στον πάγκο της Γιουνάιτεντ μετά τους Ματ Μπάσμπι και Ζοσέ Μουρίνιο, με την ομάδα του Νορβηγού να βρίσκεται στην 6η θέση με 35 βαθμούς και στο -3 από την πέμπτη Άρσεναλ.

Χωρίς νίκη στο «Ολντ Τράφορντ» παραμένει η Μπόρνμουθ, αφού τα «κεράσια» έχουν καταφέρει να αποσπάσουν μόνο μια ισοπαλία σε σύνολο οκτώ παιχνιδιών. Δωδέκατη με 26 βαθμούς η ομάδα του Έντι Χάου.

Το ματς

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο πέμπτο μόλις λεπτό, χάρις σε μια χορευτική ενέργεια του Ράσφορντ.

Ο επιθετικός των γηπεδούχων έγινε κάτοχος της μπάλας, προσπέρασε σαν να επρόκειτο για… σκιές τους Άκε και Ρίκο και σέντραρε την κατάλληλη στιγμή στον Πογκμπά, ο οποίος έγραψε προ κενής εστίας το 1-0!

Τα «κεράσια» απείλησαν με την κεφαλιά του Άκε στο 26ο λεπτό, η οποία αποκρούστηκε από τον Ντε Χέα και απομακρύνθηκε ενστικτωδώς από τον Ερέρα, ο οποίος ήταν μάλιστα αυτός που «σέρβιρε» το δεύτερο γκολ στον-μέχρι στιγμής- πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, αφού η καρφωτή κεφαλιά του Πογκμπά στο 33ο λεπτό προήλθε από την υπέροχη σέντρα του Ισπανού…

Σημειώνεται πως ο Πογκμπά μετρά πλέον 4 γκολ στα πρώτα τρία παιχνίδια του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της ομάδας. Στο 45ο λεπτό ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0, αφού η υπέροχη ασίστ του Μαρσιάλ έχρισε σκόρερ τον Ράσφορντ, η προβολή του οποίου εξουδετέρωσε τον Μπέγκοβιτς.

Η μείωση του σκορ ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων από σέντρα του Μπρουκς και κεφαλιά του Άκε.

Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό της συνάντησης και ο νεοεισελθών Ρομέλου Λουκάκου διαμόρφωσε το τελικό 4-1, σημειώνοντας το όγδοο γκολ του σε επτά αναμετρήσεις με αντίπαλο την Μπόρνμου.

Μοναδικό μελανό σημείο για τους νικητές η ανόητη κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο 80΄ο Έρικ Μπαϊγί λόγω σκληρού μαρκαρίσματος στον Φρέιζερ.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μπαϊγί, Γιάνγκ, Σο, Μάτιτς, Ερέρα (76’ Περέιρα), Πογκμπά,Μαρσιάλ (81’ Τζόουνς), Λίνγκαρντ, Ράσφορντ (70’ Λουκάκου).

Μπόρνμουθ: Μπέγκοβιτς, Άκε (82’ Μινγκς), Ντανιελς, Κουκ, Ρίκο, Άιμπ, Σέρμαν, Μπρουκς (66’ Μουσέ), Στάνισλας, Κιγνκ, Γουίλσον (66΄Φρέιζερ).

Σκόρερς: Πογκμπά 5’, 33’, Ράσφορντ 45’, Άκε 45+2’, Λουκάκου 72’

Διαιτητής: Λι Μέισον

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top