ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπέκυψε η 66χρονη που έπεσε από γκρεμό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπέκυψε η 66χρονη που έπεσε από γκρεμό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Υπέκυψε, δυστυχώς, στα τραύματά της, η 66χρονη που έπεσε από ύψος 30 μέτρων στον «Γκρεμό της Πελλής» στην περιοχή του Κύκκου.

Η άτυχη γυναίκα που διασωληνώθηκε, νοσηλεύθηκε στην Εντατική, ωστόσο εξέπνευσε νωρίς το βράδυ της Κυριακής (30/12).

Θυμίζουμε ότι, γύρω στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής (30/12), λήφθηκε πληροφορία για γυναίκα ηλικίας 66 ετών, η οποία έπεσε σε γκρεμό 30 περίπου μέτρων, στην τοποθεσία «Γκρεμός της Πελλής» στο δρόμο Κύκκου – Σταυρού της Ψώκας.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής και εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, στην περιοχή μετέβη το ελικόπτερο της Αστυνομίας «ΑΚΡΙΤΑΣ».

Τα μέλη του πληρώματος με τη χρήση ειδικού φορείου διάσωσης παρέλαβαν τη γυναίκα και τη μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κάμπου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE