Η ΚΟΝΤΡΑ Σαλάχ, Μανέ και Ομπαμπεγιάνγκ!

Η ΚΟΝΤΡΑ Σαλάχ, Μανέ και Ομπαμπεγιάνγκ!

Οι Μοχάμεντ Σαλάχ και Σαντιό Μανέ της Λίβερπουλ και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμπεγιάνγκ της Άρσεναλ είναι οι τρεις υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου Αφρικανού ποδοσφαιριστή το 2018.

Τους 3 υποψηφίους για το βραβείο του Αφρικανού ποδοσφαιριστής της χρονιάς ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αφρικής. Πρόκειται για το δίδυμο των επιθετικών της Λίβερπουλ, δηλαδή τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Σαλάχ και τον Σενεγαλέζο Σαντιό Μανέ, καθώς και για τον Πιερ Εμερίκ Ομπαμπεγιάνγκ της Άρσεναλ.

Οι 3 επιθετικοί ήταν οι υποψήφιοι και το 2017, με τον Σαλάχ να αναδεικνύεται τελικά νικητής. Ο Αιγύπτιος θεωρείται και πάλι το μεγάλο φαβορί. Από την άλλη ο Ομπαμπεγιάνγκ ήταν ο νικητής το 2015, ενώ ο Μανέ δεν έχει κατακτήσει ποτέ το βραβείο.

Η τελετή της απονομής θα λάβει χώρα στις 8 Ιανουαρίου στο Ντακάρ της Σενεγάλης.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Κύπρος: Νομική μάχη για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων ομήρων στα κατεχόμενα

Tη λήψη νομικών μέτρων ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) για την παράνομη κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών από το κατοχικό καθεστώς εξετάζει η Κυπριακή Δημοκρατία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE