ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται ο 22χρονος Ιωάννης Ιωάννου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Καταζητείται ο 22χρονος Ιωάννης Ιωάννου- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πληροφορίες απο το κοινό ζητά η Αστυνομία για τον εντοπισμό και την σύλληψη 22χρονου ο οποίος απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό απο περίπτερο στα Λατσιά.

Η Αστυνομία καταζητεί το πιο κάτω εικονιζόμενο πρόσωπο, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής χρηματικού ποσού, που διαπράχθηκε σε περίπτερο στην επαρχία Λευκωσίας, γύρω στις 5.50 τα ξημερώματα στις 31 Δεκεμβρίου, 2018.

Ο εικονιζόμενος καταζητούμενος ονομάζεται Ιωάννης Ιωάννου, είναι 22 χρόνων και περιγράφεται ως ύψους 1.80μ., λεπτής σωματικής διάπλασης, με μαύρα κοντά μαλλιά, μαύρα μάτια και με γένι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE