ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Με ένταση άρχισε η δίκη - Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Με ένταση άρχισε η δίκη - Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον

Με καθυστέρηση μιας και πλέον ώρας άρχισε η δίκη για το διπλό φονικό στο Στρόβολο.

Συνεχίζεται την Παρασκευή (4/1), ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου η πολύκροτη δίκη του διπλού φονικού στο Στρόβολο που συγκλόνισε το παγκύπριο.

Με ένταση για άλλη μια φορά άρχισε η δικάσιμος, αφού οι συνήγοροί υπεράσπισης, έγειραν θέμα προς την κατηγορούσα αρχή για ότι δεν γνωρίζαν τους σημερινούς μάρτυρες.

Από πλευράς της, η κατηγορούσα Αρχή ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπορωμένη να αναφέρει τους μάρτυρες που θα καταθέτουν κάθε φορά, ενώ για πολλοστή φορά ο Δικαστής συνέστησε να υπάρχει περισσότερη συνεννόηση.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στον Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου, είναι ο 34χρονος Λοΐζος Τζιωνής, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού, η Σάρα Σιάμς και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΠΟΥΤΑ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top