ΚΟΣΜΟΣ

Σε κώμα 6χρονο αγοράκι- Το ξυλοκόπησε ο πατέρας του γιατί ήταν αδιάβαστος

Σε κώμα 6χρονο αγοράκι- Το ξυλοκόπησε ο πατέρας του γιατί ήταν αδιάβαστος

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένα 6χρονο αγόρι αφού ο πατέρας του, εκτός εαυτού, τον ξυλοκόπησε, χτυπώντας τον με την ηλεκτρική σκούπα μέχρι που ο μικρός έχασε τις αισθήσεις του.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Το περιστατικό που σοκάρει σημειώθηκε στην επαρχία Hatay της Τουρκίας όταν ο Mehmet Ali, πατέρς του 6χρονου άρχισε να τον χτυπά βίαια με την μεταλλική βάση της ηλεκτρικής σκούπας αφού το θύμα δεν είχε διαβάσει τα μαθήματά του.

Τον μικρό Mertcan εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του γείτονες που αμέσως κάλεσαν Αστυνομία και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 6χρονο στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση.

Το ανήλικο αγόρι φέρει πολλαπλά σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο ενώ βρίσκεται υπό μηχανική υποστήριξη στην μονάδα εντατικής θεραπείας ενώ ο πατέρας συνελήφθη από την τοπική Αστυνομία.

Η μητέρα του Mertcan που βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα του 6χρονου δήλωσε σοκαρισμένη από το περιστατικό και ανέφερε: «Ο γιος που βρίσκεται ένα βήμα πριν το θάνατο. Αυτός με έδερνε και εμένα κάθε μέρα, για αυτό χωρίσαμε»

Τα ίδια υποστήριξε και η μητέρα του δράστη δηλώνοντας: «Συνήθιζε να με χτυπάει και εμένα. Είχα πάει στην αστυνομία και το ανέφερε, ωστόσο απείλησε να με σκοτώσει και απέσυρα την καταγγελία»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top