Γκάφα στο ΡΙΚ – Ακούγονταν κινούμενα σχέδια σε σύνδεση με Προεδρικό – VIDEO

Γκάφα στο ΡΙΚ – Ακούγονταν κινούμενα σχέδια σε σύνδεση με Προεδρικό – VIDEO

Ξεκαρδιστικό στιγμιότυπου στην μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ.

Σε σύνδεση που έκανε η εκπομπή του ΡΙΚ «Από μέρα σε μέρα» με τον ανταποκριτή Αντρέα Ιωσήφ που βρισκόταν στο Προεδρικό, καθώς ενημέρωνε για τις εξελίξεις με τις νέες αποφάσεις του Υπουργικού, ακούστηκε φωνή από κινούμενο σχέδιο.

Συγκεκριμένα ακούστηκε: «Είμαι έτοιμος για…»!

Πάντως, όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο, ούτε ο παρουσιαστής της εκπομπής, ούτε και ο ανταποκριτής δεν αντιλήφθηκαν εκείνη την στιγμή την γκάφα. 

Το περιστατικό, προφανώς σημειώθηκε από λάθος, αλλά δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο ο Λούης Πατσαλίδης, την Παρασκευή (4/1) στην εκπομπή του.

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο την γκάφα που έγινε: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Μερτς - Στην ατζέντα Κυπριακό, Προεδρία ΕΕ και διμερείς σχέσεις

Το Κυπριακό, η Προεδρία της ΕΕ, οι διμερείς σχέσεις αλλά και θέματα που σχετίζονται με την Τουρκία αναμένεται να απασχολήσουν τη συνάντηση την Παρασκευή του Γερμανού Καγκελάριου Φρίντριχ Μερτς με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Βερολίνο, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE