Γ΄ Κατηγορία: Διατήρησε το +3 ο Διγενής Μόρφου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Γ΄ Κατηγορία: Διατήρησε το +3 ο Διγενής Μόρφου (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Φινάλε πρώτου γύρου στην πρώτη αγωνιστική του 2019 στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας είχαμε σήμερα το απόγευμα.

Ο πρωτοπόρος Διγενής Ακρίτας Μόρφου μετά το εκτός έδρας 1-0 επί της ΑΠΕΑ διατήρησε τη διαφορά με τους τρεις βαθμούς από τη δεύτερη Ομόνοια Ψευδά, που προχώρησε επίσης νικηφόρα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

Ελπίδα Αστρομερίτη – Ομόνοια Ψευδά…0-2
Κούρρης Ερήμης – Εθνικός Άσσιας…1-2
ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα – Ολυμπιάδα Λυμπιών…0-0
Πέγεια 2014 – Αχυρώνας Λιοπετρίου…2-4
Χαλκάνορας – ΕΝΑΔ…3-2
Εθνικός Λατσιών – ΠΟ Ορμήδειας…0-4
ΠΟ Ξυλοτύμπου – Αμαθούς…2-2

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE