ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΞΗΡΑΣΙΑ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»!

ΞΗΡΑΣΙΑ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»!

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Αλκή (5/1) ολοκληρώθηκε και οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες χωρίς γκολ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και είχε καλό ρυθμό, η Αλκή δεν έδειξε διάθεση να ταμπουρωθεί και είχε ως πρώτο μέλημα να κρατήσει την Ανόρθωση μακριά από την εστία της αλλά με τον τρόπο της κατοχής της μπάλας.

Τα πρώτα σουτ από κάθε πλευρά δεν βρήκαν στόχο και έτσι μετά το πρώτο δεκάλεπτο το αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Ο ρυθμός όμως στη συνέχεια έπεσε, τα λάθη έκαναν την εμφάνισή τους και δεν είχαμε την μεγάλη ευκαιρία. Το συγκρότημα του Στρέπελ δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάτι ουσιαστικό επιθετικά, ενώ από την άλλη η Αλκή δύσκολα έφτανε στην περιοχή του Βάργκιτς με αξιώσεις.

Γενικά η ομάδα που έψαχνε περισσότερο πρώτη το γκολ ήταν η Κυρία, όμως από την άλλη η Αλκή θέλησε να κρατήσει λίγο μπάλα και να αναπτυχθεί ορθόδοξα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 26′ και ήταν για την Ανόρθωση. Ο Ντούρις έκανε το πλασέ και η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρις της εστίας του Πάρντο με το 0-0 να παραμένει. Κάπου εκεί είχαμε και την δεύτερη πολύ καλή στιγμή για την προσφυγική ομάδα όμως η κεφαλιά του Κατσαράβα στο 28′ σταμάτησε στον Πάρντο.

Στη συνέχεια η Ανόρθωση πίεσε περισσότερο και άσκησε περισσότερη πίεση στην Αλκή που πλέον αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα ενώ στο 35′ ένα σουτ του Ράγιος έφυγε λίγο έξω, σε ακόμη μια καλή στιγμή για την Αμμοχωστιανή ομάδα.

Μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους φάνηκε ξεκάθαρα πως η Ανόρθωση θα τα παίξει όλα για όλα για να βρει το γκολ. Απείλησε μέσα σε ένα τρίλεπτο δύο φορές όμως ούτε ο Ντούρις στο 52′ (σε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής), ούτε ο Βίκτορ στο 55′ δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Η Αλκή αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα, η Κυρία συνεχώς ήταν έξω από τα καρέ του Πάρντο και οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφερναν να εκδηλώσουν ούτε αντεπίθεση.

Ειδικά μετά το 70′ η πίεση που ασκούσε το συγκρότημα του Γιούργκεν Στρέπελ ήταν πιο έντονη όμως το τέρμα δεν ερχόταν και το 0-0 παρέμενε.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι παρά την κατοχή της μπάλας που είχε η Ανόρθωση και το τελικό σφύριγμα του Αβραάμ Τσούκκα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ.

Σαφώς απογοητευμένοι στην Κυρία για τους δύο χαμένους βαθμούς, ενώ από την άλλη η Αλκή σίγουρα θα νιώθει ικανοποιημένη καθώς φεύγει από το γήπεδο κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα με ένα πόντο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βάργκιτς, Κοφί, Σίντενφελντ, Στρούνα, Κατσιαράβα (70’Σισέ), Ράγιος, Μπεσάτ, Μικελτάντζε (61’Εγγλέζου), Ντούρις, Βίκτορ, Ντουγκλάο.

ΑΛΚΗ: Πάρντο, Σερφά, Σταύρου (78’Σπόλιαριτς), Γκαντάτσια, Μπελαμεϊρί (91’Χαραλάμπους), Χριστοφή, Τραϊσέφσκι, Ακόστα, Κυπριανού, Ηλία (62’Τριμπό), Σταρόκιν.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Στρούνα / Ηλία (3η), Πάρντο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top