ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετεβίνος: «Αποδείχθηκε και σήμερα ότι…» – Τι είπε για την απουσία του Τάμαρι και για… Ανόρθωση

Πετεβίνος: «Αποδείχθηκε και σήμερα ότι…» – Τι είπε για την απουσία του Τάμαρι και για… Ανόρθωση

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Μακάρειο με αντίπαλο τη Δόξα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο ξέρουμε ότι όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και αυτό αποδείχθηκε σήμερα. Σε έναν θα τον χαρακτήριζα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, η ομάδα έλεγξε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο του διάστημα.

Πετύχαμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, είναι η 5η διαδοχική και αν προσθέσουμε αυτές του κυπέλλου, συντρέχουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο νικηφόρο σερί.

Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, διότι προσθέτει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, πέρα από τα υπόλοιπα. Το ζητούμενο ήταν να παραμείνουμε στην κορυφή και να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα με την Ανόρθωση και τα καταφέραμε».

Κληθείς να σχολιάσει την απουσία του Τάμαρι, ανέφερε:

«Νομίζω ότι ο Μπάλογκ, αλλά και ο Εφραίμ και ο Αλωνεύτης είναι παιδιά πάρα πολύ έμπειρα και μπορούν να καλύψουν το κενό. Ο κύριος Τραμετσάνι δουλεύει πάρα πολύ στην τακτική και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για αν οι απώλειες της Ανόρθωσης στο ματς με την Αλκή, κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το μεταξύ τους ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής:

«Δεν μας απασχολεί εμάς τι κάνει η Ανόρθωση. Μας ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνουμε στην κορυφή. Και για να παραμείνουμε εκεί, πρέπει να κερδίσουμε και την Ανόρθωση, άρα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς εκτός από τη νίκη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top