ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετεβίνος: «Αποδείχθηκε και σήμερα ότι…» – Τι είπε για την απουσία του Τάμαρι και για… Ανόρθωση

Πετεβίνος: «Αποδείχθηκε και σήμερα ότι…» – Τι είπε για την απουσία του Τάμαρι και για… Ανόρθωση

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Μακάρειο με αντίπαλο τη Δόξα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα πρωτάθλημα το οποίο ξέρουμε ότι όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι και αυτό αποδείχθηκε σήμερα. Σε έναν θα τον χαρακτήριζα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, η ομάδα έλεγξε το παιχνίδι στο μεγαλύτερο του διάστημα.

Πετύχαμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, είναι η 5η διαδοχική και αν προσθέσουμε αυτές του κυπέλλου, συντρέχουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο νικηφόρο σερί.

Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, διότι προσθέτει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, πέρα από τα υπόλοιπα. Το ζητούμενο ήταν να παραμείνουμε στην κορυφή και να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα με την Ανόρθωση και τα καταφέραμε».

Κληθείς να σχολιάσει την απουσία του Τάμαρι, ανέφερε:

«Νομίζω ότι ο Μπάλογκ, αλλά και ο Εφραίμ και ο Αλωνεύτης είναι παιδιά πάρα πολύ έμπειρα και μπορούν να καλύψουν το κενό. Ο κύριος Τραμετσάνι δουλεύει πάρα πολύ στην τακτική και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για αν οι απώλειες της Ανόρθωσης στο ματς με την Αλκή, κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το μεταξύ τους ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής:

«Δεν μας απασχολεί εμάς τι κάνει η Ανόρθωση. Μας ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να παραμείνουμε στην κορυφή. Και για να παραμείνουμε εκεί, πρέπει να κερδίσουμε και την Ανόρθωση, άρα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς εκτός από τη νίκη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Το όνομα της Beyoncé θα γίνει λήμμα σε λεξικό



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top