ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ζήτημα στο ψηλό εμπόδιο! Πιθανό σχήμα Αυγουστή και το… νέο πρόσωπο

Το ζήτημα στο ψηλό εμπόδιο! Πιθανό σχήμα Αυγουστή και το… νέο πρόσωπο

Σε εποχές που η Νέα Σαλαμίνα ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, τα έβρισκαν μπαστούνια στο «Αμμόχωστος». Φέτος που οι ερυθρόλευκοι είναι στα ψηλά της βαθμολογίας, αντιλαμβάνονται στον Απόλλωνα πόσο ψηλό είναι το εμπόδιο που θα βρουν μπροστά τους σήμερα αργά το απόγευμα (18:00).

Το ζήτημα είναι να καταφέρουν οι κυανόλευκοι να κάμουν το παιχνίδι τους. Το πιθανότερο είναι να τους δώσει χώρο η Νέα Σαλαμίνα, τακτική που εφαρμόζει συνήθως στα παιχνίδια με τις μεγάλες ομάδες ο προπονητής της Σάββας Πουρσαιτίδης. Ήταν αυτός που είχε δηλώσει πέρσι (μετά την λευκή ισοπαλία μεταξύ των δυο ομάδων στο «Αμμόχωστος»), ότι τον Απόλλωνα μόνο με αμυντική τακτική μπορείς να τον αντιμετωπίσεις, επειδή αν επιλέξεις να τον παίξεις ανοικτά θα σε διασύρει. Η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Απόλλωνας, δεν σπέρνει πανικό και τρόμο στις αντίπαλες ομάδες, όπως συνέβη σε πολλά παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος. Όλα αυτά λίγη σημασία έχουν, η ουσία για τον Απόλλωνα, είναι να κατορθώσει εύκολα-δύσκολα, να περάσει νικηφόρα από την έδρα των ερυθρολεύκων.

Ξεκαθάρισε από την Παρασκευή, ότι ο Αργεντινός Φακούντο Περέιρα χάνει και το σημερινό ματς. Έξω θα είναι επίσης οι Γιούστε, Σακέτι, Φαουμπάλα και Μάριος Στυλιανού. Καινούργια επιλογή για την τεχνική ηγεσία, αυτή του Τσέχου αριστερού μπακ Μίλαν Κέρμπρ. Εναπόκειται στον Αυγουστή αν θα τον συμπεριλάβει στην ενδεκάδα ή θα τον ρίξει σε κάποια στιγμή ως αλλαγή. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο να ξεκινήσει ο Βασιλείου αριστερά στην άμυνα. Δεξιά θα είναι ο Ζοάο Πέδρο. Κεντρικοί μπακ οι Ρομπέρζ και Χάμπος Κυριάκου. Στο τέρμα ο Βάλε. Η τριάδα στο κέντρο, ίσως είναι η ίδια με το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στην Ομόνοια. Αποτελούμενη από τους Μπρου, Μάρκοβιτς και Παπουλή. Στα «φτερά» οι Σαρδινέρο, Καραγιόλ και στην κορυφή ο φορμαρισμένος Μάγκλιτσα. Υπάρχουν βεβαίως κι άλλα σενάρια. Αν αποφασίσει να τοποθετήσει ως δεύτερο στόπερ τον Ουεντραόγκο, τότε θα παίξει «εξάρι» ο Χάμπος Κυριάκου. Σε μια τέτοια περίπτωση οι άλλοι δυο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Μπρου και Μάρκοβιτς και θα παίξει εξτρέμ ο Παπουλής.

Καμιά 500αριά Απολλωνίστες αναμένεται να βρεθούν στο πέταλο του γηπέδου «Αμμόχωστος». Αν δεν ήταν βροχερός ο καιρός, ίσως να πήγαιναν περισσότεροι. Όπως συνηθίζουν φέτος, οι περισσότεροι θα βρεθούν μπροστά από την τηλεόραση για να δουν τη δύσκολη αναμέτρηση της Λάρνακας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Τέσσερις συλλήψεις στη Λεμεσό: Toυς τσάκωσαν με την «πραμάτεια» τους - Ανάμεσα τους γυναίκα

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Ανάβουν φλας από σήμερα έξι νέες κάμερες τροχαίας στη Λευκωσία - Δείτε σε ποια σημεία

Από σήμερα Παρασκευή, 03 Μαΐου, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω στην επαρχία Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top