ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμος να παίξει με τον Παναθηναϊκό ο Χουάν Τομάς! Τι είπε για Πίτι (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Έτοιμος να παίξει με τον Παναθηναϊκό ο Χουάν Τομάς! Τι είπε για Πίτι (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Ο Τζουάν Τομάς λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα, μίλησε αποκλειστικά στο Lamia Ole για τη μεταγραφή του στην ομάδα της πόλης. Τι λέει για τους στόχους, το ματς με τον Παναθηναϊκό και τον Πίτι.

Αναλυτικά:

– Έρχεσαι στην Ελλάδα. Έτοιμος γι’ αυτό το νέο βήμα στην καριέρα σου;

«Τώρα με πετυχαίνετε στη Λάρνακα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θέλω πολύ να φθάσω και να ξεκινήσω προπονήσεις. Όλα θα πάνε καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος».

– Πιστεύεις ότι η Λαμία θα καταφέρει να σωθεί;

«Αυτός είναι ο στόχος. Θα τα καταφέρουμε. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Είμαι αισιόδοξος. Γι’ αυτό ήλθα, άλλωστε».

– Θα είσαι έτοιμος να παίξεις στο ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδα;

«Δεν εξαρτάται από μένα. Είναι τι θα αποφασίσει ο προπονητής. Εγώ είμαι έτοιμος από φυσική κατάσταση. Και θέλω πολύ να παίξω. Ξέρω τον προπονητή. Όχι προσωπικά,. αλλά ήμασταν αντίπαλοι στην Κύπρο».

– Στην ομάδα υπάρχουν αρκετά παιδιά που μιλούν ισπανικά. Θα σε βοηθήσει στην προσαρμογή;

«Μιλάω αγγλικά, μιλάω λίγα ελληνικά. Μπορεί τα ελληνικά μου να μην είναι άπταιστα, αλλά μπορώ να καταλάβω. Ασφαλώς και το γεγονός ότι υπάρχουν παιδιά που μιλούν ισπανικά θα με βοηθήσουν».

– Σ’ αυτή τη θέση υπήρχε πέρυσι ένας συμπατριώτης σου που λάτρεψαν οι Λαμιώτες. Ο Πίτι. Είσαι έτοιμος να συνεχίσεις την παράδοση;

«Ναι, το γνωρίζω. Ο Πίτι είναι μεγάλος παίκτης με τη δική του ιστορία στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσω να κάνω το παν για να ανταποδώσω τις προσδοκίες».

Πηγή: lamiaole.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top