«Άλαλος» ο Λούης με την Μέγκι Ντρίο και τις ατάκες της – VIDEO

«Άλαλος» ο Λούης με την Μέγκι Ντρίο και τις ατάκες της – VIDEO

Δεν είναι ότι μόνο έχασε την πτήση της για το νησί μας και για το γύρισμα η διαγωνιζόμενη του GNTΜ. Όταν βρέθηκε στο Λούης Night Show δεν μαζευόταν.

Η Μέγκι Ντρίο είναι η καλεσμένη του Λούη Πατσαλίδη στο επεισόδιο του «Λούης Night Show» της Παρασκευής, 11/1.

Η διαγωνιζόμενη του GNTΜ μπορεί να έχασε την πτήση της για την Κύπρο και να έθεσε ολόκληρη την παραγωγή του «Λούης Night Show» σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, αλλά τους αποζημίωσε και με το παραπάνω όταν βρέθηκε στο γύρισμα.

Όταν η Μέγκι Ντρίο κάθισε απέναντι από τον Λούη ήταν ασυμμάζευτη.

Άλλωστε το ύφος του Λούη σαν η Μέγκι μίλησε για τη νικήτρια του GNTΜ, Ειρήνη Καζαριάν μιλά από μόνο του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και όσα είπε η Μέγκι στο τρέιλερ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE