Απόπειρα φόνου στην Πύλα: Έστησε καρτέρι εναντίον του 49χρονου Ελληνοκύπριου ο δράστης - Δείτε φωτογραφίες από το σημείο
Νέα απόπειρα φόνου εναντίον 49χρονου Ελληνοκύπριου, διαπράχθηκε μετά τις 12:30 τα μεσάνυχτα σήμερα (14/07) στην Πύλα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός αριστερός μπακ είχε προ ημερών μιλήσει και με τον Ντούσαν Κέρκεζ και υπάρχει πιθανότητα να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Πρόθεση της ΑΕΛ είναι να τον δώσει δανεικό στη Β’ Κατηγορία μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο νεαρός μπακ είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ το περασμένο καλοκαίρι ενώ την περασμένη σεζόν είχε κάνει ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα σε αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ο 18χρονος είναι προϊόν των ακαδημιών της ΑΕΛ και μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερό μπακ αλλά και εξτρέμ.
Όσον αφορά τον Γερολέμου, αν και υπάρχει απόφαση να πάει και αυτός δανεικός εντούτοις δεν έχει αποχωρήσει ακόμη ενώ στο πρόσφατο ματς με την Πάφο ήταν στην αποστολή.
Π.Χ.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις