ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με βυτιοφόρο σε κυκλικό κόμβο- Κυκλοφοριακή συμφόρηση

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο με βυτιοφόρο σε κυκλικό κόμβο- Κυκλοφοριακή συμφόρηση

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 14:00 της Παρασκευής (11/1) στην έξοδο Άγιου Αθανάσιο στον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, βυτιοφόρο όχημα και σαλούν όχημα συγκρούστηκαν στην έξοδο Αγίου Αθανασίου.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, μέχρι και τις 14:30 δεν υπάρχει οποιαδήποτε αναφορά για τραυματίες, ενώ στο σημείο σπεύδουν μέλη της Αστυνομίας, αφού λόγω του ατυχήματος προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

X.Z.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE