ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άσος στο ντέρμπι; Πόνταρε Megabet Plus για το Απόλλων-Ομόνοια

Άσος στο ντέρμπι; Πόνταρε Megabet Plus για το Απόλλων-Ομόνοια

Το μεγάλο ντέρμπι Απόλλων-Ομόνοια δεσπόζει των αναμετρήσεων της Κυριακής για την 16η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς με τις περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Ο Απόλλωνας είναι το φαβορί της αναμέτρησης όμως το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο δείχνει το σετ αποδόσεων καθώς η Ομόνοια παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Πάντως αναμένεται να επικρατήσουν αλλά δεν αναμένεται να δούμε αγώνα με πολύ μεγάλο σκορ.

Επιλογή άσου σε απόδοση 1.50 στην Megabet Plus, σε συνδυασμό με το under 2,5 στο 2.05. H επιλογή του διπλού προσφέρει 5.40, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.60. Το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.60, ενώ η επιλογή για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει 1.70.

Ανοίξτε έναν λογαριασμό σήμερα στην www.megabetplus.com.cy και λάβετε 100% μπόνους εγγραφής μέχρι €100. Κάντε κλικ στην ιστοσελίδα www.megabetplus.com.cy, όπου θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Ήδη οι πελάτες της www.megabetplus.com.cy έχουν την δυνατότητα χρησιμοποίησης των δημοφιλών υπηρεσιών Skrill, Blueberry και Neteller για διαχείριση των χρημάτων τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα (VISA/Mastercard) καθώς επίσης με Paysafe.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top