«Έφυγε» ένας ΠΙΣΤΟΣ Ανορθωσιάτης (Συλλυπητήρια ανακοίνωση)

«Έφυγε» ένας ΠΙΣΤΟΣ Ανορθωσιάτης (Συλλυπητήρια ανακοίνωση)

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την επίσημη Ανόρθωση, για το θάνατο του πιστού οπαδού της Αμμοχωστιανής ομάδας, Σπύρου Παπακωνσταντίνου.

Αναλυτικά:

«Απεβίωσε ο πιστός οπαδός της ομάδας μας, Σπύρος Παπακωνσταντίνου από την Αμμόχωστο και τώρα στη Λεμεσό, σε ηλικία 83 ετών (2/8/1935).

Ο Σπύρος ήταν γνωστός οπαδός μας, επί σειρά ετών ενεργό μέλος σε διάφορα Δ.Σ. πριν αλλά και μετά την εισβολή και καρδιακός φίλος των Στέλιου Φρεναρίτη και Δρ Τάκη Πελεκάνου.

Το σπίτι του στην Αμμόχωστο βρισκόταν στην Οδό Δημοκρατίας, 500 μέτρα μακριά από το ΓΣΕ, το οποίο από νεαρή ηλικία έγινε το δεύτερο του σπίτι.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Η σκέψη μας είναι με την οικογένεια του. Ειλικρινή συλλυπητήρια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE