ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ- ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Η βασική υποψία της Πυροσβεστικής για την φωτιά

ΠΥΡΚΑΓΙΑ- ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Η βασική υποψία της Πυροσβεστικής για την φωτιά

Δεκαπέντε τετραγωνικά μέτρα της οροφής της κατοικίας στον Στρόβολο, υπέστησαν ζημιά από τη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τις 22:00 της Κυριακής (14/1).

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής, ανέφερε ότι η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από ελάττωμα στην εγκατάσταση του φουγάρου του τζακιού, συμπληρώνοντας όμως ότι σε τέτοιου είδους πυρκαγιές, συνήθως συντρέχουν αρκετοί παράγοντες που παίζουν ρόλο.

Όπως εξήγησε ο κ. Κεττής, η Πυροσβεστική συμβουλεύει όπως τα φουγάρα τζακιών, απέχουν τουλάχιστο 25 εκατοστά από το πλησιέστερο εύφλεκτο υλικό και να υπάρχει επένδυση πυρίμαχου υλικού το οποίο να αντέχει δύο ώρες.

Υπενθυμίζουμε ότι, λίγο πριν τις 22:00 της Παρασκευής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, έλαβε κλήση για πυρκαγιά σε στέγη διώροφης κατοικίας στην οδό Περικλέους, στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με τρία πυροσβεστικά οχήματα και υδραυλική πλατφόρμα, και η ώρα 23:05 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην ξύλινη οροφή της κατοικίας και περιορίστηκε εκεί χωρίς να επεκταθεί στην υπόλοιπη κατοικία και χωρίς να κινδυνέψει κανείς. 

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top