ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: «Κίτρινη προειδοποίηση» για καταιγίδες- Αναμένεται να «ανοίξουν» οι ουρανοί

ΚΥΠΡΟΣ: «Κίτρινη προειδοποίηση» για καταιγίδες- Αναμένεται να «ανοίξουν» οι ουρανοί

Χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βαθύ βαροµετρικό χαµηλό αναµένεται την Τρίτη 15/1. Ήδη η μετεωρολογική υπηρεσία έχει εκδόσει κίτρινη προειδοποίηση με ισχύ απο τις 22:00 14/1 μέχρι και την ίδια ώρα αύριο. Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο καιρού.

 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, σταδιακά στις περισσότερες περιοχές, µεµονωµένες καταιγίδες και στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί και τοπικά δυτικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα παράλια µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα, στα νότια και τοπικά στα δυτικά, πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα, στα προσήνεµα, κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές, στις περισσότερες περιοχές, µεµονωµένες καταιγίδες και στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί µέχρι σφοδροί, 6 µε 7 µποφόρ και παροδικά, κυρίως στα νότια και τα ανατολικά παράλια, µέχρι θυελλώδης, 8 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί κυµατώδης µέχρι πολύ κυµατώδης αλλά στα νότια και τα δυτικά µέχρι τρικυµιώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά, το πρωί, θα υπάρχει παγετός.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται βροχές, στις περισσότερες περιοχές, µεµονωµένες καταιγίδες και στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί και τοπικά µέχρι σφοδροί, 6 µε 7 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι πολύ κυµατώδης και τοπικά µέχρι τρικυµιώδης.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Τοπικά στα ορεινά αναµένεται να πέσουν χιόνια. Από αργά το απόγευµα ο καιρός θα βελτιωθεί. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση για να κυµανθεί κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο, για να παραµείνει γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές. Το ύψος των χιονιών στην πλατεία Τροόδους ήταν 45 εκατοστά, την ώρα έκδοσης του δελτιου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top