ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τριάρα και πιέζει τη Λίβερπουλ!

Τριάρα και πιέζει τη Λίβερπουλ!

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στην Γουλβς και με το 3-0 μείωσε ξανά την διαφορά από την κορυφή και την Λίβερπουλ στους τέσσερις βαθμούς.

Είχαν γνώση οι φύλακες. Δεν γινόταν να πιαστούν αδιάβαστοι για δεύτερη φορά. Το 1-1 του πρώτου γύρου ακόμα κάθεται στον λαιμό του Πεπ Γκουαρντιόλα που δεν ξεχνάει ποτέ τις ομάδες που κατάφεραν να βραχυκυκλώσουν την ομάδα του.

Η Γουλβς πήγε με θάρρος στο Etihad, το θάρρος της ομάδας που πριν από λίγο καιρό έκανε «κηδεία» μες το Γουέμπλεϊ στην Τότεναμ, αλλά η σεμνή τελετή κράτησε μόλις 19 λεπτά.

Μία υποδειγματική επίθεση της Μάντσεστερ Σίτι, με απίθανη κάθετη του Λαπόρτ και σέντρα του Σανέ έφερε από νωρίς το 1-0 με γκολ του Γκάμπριελ Ζεσούς (1-0) και τα πράγματα πήραν από νωρίς τον δρόμο τους.

Ένα εγκληματικό φάουλ του Μπολί στον αστράγαλο του Σίλβα που έφερε την αποβολή για τον Γάλλο στόπερ των «λύκων» (19’) ήταν το… game over, με την απορία να μένει πλέον για το τελικό σκορ της νίκης των πολιτών, που είχαν σκοράρει 16 φορές στα δύο τελευταία τους επίσημα ματς για το Λιγκ Καπ με την Μπέρτον (9-0) και για το κύπελλο με την Ρόδεραμ (7-0).

Ο φορμαρισμένος Γκάμπριελ Ζεσούς έκανε και το 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, που ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που είχαν 76% κατοχή και 10-1 τελικές προσπάθειες.

Οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» τη νίκη με το αυτογκόλ του Κόνορ Κόντι στο 78΄, για το τελικό 3-0 που φέρνει τη Σίτι στο -4 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top