ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Κύπριος «Πούρσα» για το τι έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο μας, τι ΤΟΝΙΣΕ σε παίκτες και κολακευτικά λόγια από το… τηλεφώνημα-έκπληξη

Ο Κύπριος «Πούρσα» για το τι έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο μας, τι ΤΟΝΙΣΕ σε παίκτες και κολακευτικά λόγια από το… τηλεφώνημα-έκπληξη

Ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ήταν το βράδυ της Δευτέρας καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή της Cytavision «Ώρα για μπάλα».

Αναλυτικά οι βασικές του τοποθετήσεις:

-«Ήταν ένα βαρύ κλίμα λόγω της θέσης. Όταν τώρα η ομάδα κάνει αυτή την πορεία και είναι στην 4η θέση, είναι όλα καλύτερα».

-«Τον Ιανουάριο έφυγαν 9 ποδοσφαιριστές. Κάποιοι με δική τους επιθυμία. Είχα το δικαίωμα για 4 μεταγραφές, ανεβάσαμε και κάποιους νεαρούς από την δεύτερη ομάδα. Ήταν δύσκολο».

-«Αυτό που προσπάθησα να περάσω στους παίκτες, είναι να θιγόμαστε από οποιονδήποτε και αν χάνουμε. Πρέπει να έχουμε το πνεύμα του νικητή σε όλα τα παιχνίδια».

-«Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας ήταν δίπλα μου και ότι ζήτησα προσπάθησε να το κάνει. Το ίδιο και το προπονητικό τιμ, που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή».

-«Με τις αλλαγές που έγιναν και την βελτίωση του ρόστερ, πίστευα ότι θα πάμε καλύτερα από πέρσι αλλά όχι ότι θα είμαστε στην 4η θέση».

-«Μίλησα στα παιδιά πριν το παιχνίδι με την Πάφο. Πλέον δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας, έχουμε ελπίδες για την εξάδα. Δεν είμαστε το φαβορί, αλλά έχουμε αρκετές πιθανότητες».

-«Μετά από 16 χρόνια, πήρα και το διαβατήριο, θεωρούμε Κύπριος».

-«Θέλω να φέρω στην ομάδα παίκτες νεαρούς και με συμβόλαια. Για να μπορείς να χτίσεις. Έτσι όπως είναι η ομάδα θεωρώ ότι το Καλοκαίρι μπορεί να χρειαστούμε 2-3 κινήσεις».

-«Έχουμε ανάγκη τους νεαρούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Μακάρι να έχουμε προτάσεις το Καλοκαίρι για ποδοσφαιριστές μας».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας Πουρσαϊτίδη στην εκπομπή, υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση από τον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

«Χαίρομαι γιατί ο Σάββας με την ομάδα του κάνει μια εκπληκτική πορεία εδώ και αρκετό διάστημα, δεν είναι τυχαίο. Όταν μπορείς να τα κατανοήσεις κάποια πράγματα σαν παίκτης, μπορείς να γίνεις και προπονητής. Ο Σάββας σκεφτόταν πολύ στο γήπεδο και ήταν κρίμα να μην γίνει προπονητής. Είναι εγωιστής, πανέξυπνος και μπορούσε να διαβάζει το παιχνίδι. Είναι τα κύρια σημεία που χρειάζεται να έχει κάποιος για να προχωρήσει σαν προπονητής».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top