Επιτυχία για Αστυνομία: Ρήμαξε τη νοτιοανατολική Λευκωσία – Τουλάχιστον 16 υποθέσεις

Επιτυχία για Αστυνομία: Ρήμαξε τη νοτιοανατολική Λευκωσία – Τουλάχιστον 16 υποθέσεις

Ως επιτυχία για την Αστυνομία μπορεί να χαρακτηριστεί η σύλληψη 35χρονου Ελληνοκύπριου στη Λευκωσία.

Το εν λόγω άτομο που φόρεσε χειροπέδες τη Δευτέρα (14/01) κατόπιν ενεργειών της Αστυνομίας φέρεται να ρήμαξε την ευρύτερη περιοχή Λατσιών.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι κατά την ανάκρισή του παραδέχθηκε τη διάπραξη 16 εκ των 25 υποθέσεων διάρρηξης και κλοπής που του παρουσίασαν οι εξεταστές της υπόθεσης.

Εντός της ημέρας επρόκειτο να εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησής του.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.