ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επηρεάζεται και ο Στρέπελ μετά την ήττα-σοκ από την ΕΝΠ – Κίνηση Παντελή

Επηρεάζεται και ο Στρέπελ μετά την ήττα-σοκ από την ΕΝΠ – Κίνηση Παντελή

Η Ανόρθωση δέχθηκε ήττα-σοκ από την ΕΝΠ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 2-3, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «16′ του κυπέλλου και είναι πλέον με την… «πλάτη στον τοίχο» όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση.

Μία ήττα που προκάλεσε γκρίνια και απογοήτευση στον κόσμο της ομάδας, αλλά και έντονο προβληματισμό στη διοίκηση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αναμένεται συνάντηση εντός των επόμενων ημερών, ίσως και αύριο Πέμπτη (17/01), του Προέδρου Ανδρέα Παντελή με τον Ολλανδό τεχνικό, Γιούργκεν Στρέπελ, όπου θα συζητηθεί η αγωνιστική παρουσία της ομάδας και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Με απλά λόγια, είτε θα παρθεί απόφαση για «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές, είτε θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ο Στρέπελ, άλλος δρόμος δεν υπάρχει! Να σημειώσουμε πάντως, ότι ρόλο στην όποια απόφαση πάρει η διοίκηση, θα παίξει το συμβόλαιο του Ολλανδού τεχνικού, αλλά και η αποζημίωση του σε περίπτωση απόλυσης.

Από εκεί και πέρα, ευθύνες δεν έχει μόνο ο προπονητής, αλλά και οι παίκτες και δεν αποκλείεται η διοίκηση να πάρει κάποια μέτρα για να υπάρξει… «ταρακούνημα» στα αποδυτήρια, μήπως και… «ξυπνήσουν» κάποιοι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top