Άρθρο KIBRIS για επικήρυξη ‘Σήφη’: Στερούνται σοβαρότητας τέτοια δημοσιεύματα

Άρθρο KIBRIS για επικήρυξη ‘Σήφη’: Στερούνται σοβαρότητας τέτοια δημοσιεύματα

Τοποθέτηση από αρμόδια πηγή ζήτησε η ιστοσελίδα μας αναφορικά με το δημοσίευμα τουρκοκυπριακής εφημερίδας αναφορικά με τον 40χρονο Ιωσήφ Ιωσήφ και το δήθεν «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του από ανταγωνιστές του.

Σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρθηκαν πρόκειται για δημοσιεύματα που στερούνται σοβαρότητας, καθώς κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει, αφού τέτοιες πληροφορίες δεν έφτασαν στις Αρχές.

«Αυτό είναι το λυπηρό με τις ηλεκτρονικές εφημερίδες και τις ενημερωτικές ιστοσελίδες που ο οποιοσδήποτε τους δώσει μια πληροφορία τη δημοσιεύουν χωρίς την επαρκή έρευνα» ήταν το σχόλιο από αρμόδια πηγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Τα βλέμματα στη Νέα Υόρκη - Κρίσιμες επαφές του ΠτΔ για το Κυπριακό

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον για το Κυπριακό, καθώς η παρουσία των εμπλεκόμενων πλευρών στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών δημιουργεί την ευκαιρία για επαφές και συζητήσεις σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας.