ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ ο Ολυμπιακός, φοβερό ματς με ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Λευκωσία! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟΣ ο Ολυμπιακός, φοβερό ματς με ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Λευκωσία! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με δύο παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής του Παγκύπριου πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Κύπρου την Παρασκευή (18/1).

Στο ένα ματς, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας έφυγε με το μεγάλο διπλό από την Πάφο καθώς επικράτησε με το μεγάλο σε έκταση σκορ 1-4 του Ακρίτα Χλώρακας. Το συγκρότημα των μαυροπρασίνων μπήκε δυνατά και στο 7′ άνοιξε το σκορ με τον Άλεξ Κωνσταντίνου να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τα χρώματα του Ολυμπιακού και να κάνει το 0-1.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς στο 9′ ο Μιχαήλ με βολέ ισοφάρισε και έφερε νέα δεδομένα στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν καταιγιστικοί στη συνέχεια και από το 11′ εώς το 26′ σκόραραν τρία γκολ.

Στο 11ο λεπτό ο Βιέιρα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και έκανε το 1-2. Στο 16′, ο Ράμος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Βασιλείου και έτσι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο 26′, ο Βιέιρα με φοβερό σουτ διαμόρφωσε το 1-4, σκορ που ήταν και αυτό με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια την αναπαύλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, τίποτα δεν άλλαξε και ο Ολυμπιακός πήρε μια σημαντική νίκη που τον κρατά στην κορυφή στους 36 βαθμούς. Από την άλλη ο Ακρίτας έμεινε στους 19 πόντους.

Στο δεύτερο παιχνίδι, η ομάδα του Θόϊ Λακατάμιας κέρδισε την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών με 2-1 σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με καλό ρυθμό. Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι καθώς ο Βαττής μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πάντος ο οποίος κέρδισε τον Ζαχαρουδιού και έκανε το 0-1.

Όμως ήρθε ο Πλούταρχος Αλωνεύτης και το γύρισε σε πέντε λεπτά. Ο Κύπριος άσος του Θόϊ στο 28΄ισοφάρισε με όμορφο πλασέ, ενώ στο 33′ με μακρινό σουτ νίκησε τον Καϊρίνο και έγραψε το 2-1.

Με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ. Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι, η ομάδα του Θόϊ κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα και έτσι ανέβηκε στους 20 πόντους, ενώ η Καρμιώτισσα δεν κατάφερε να φύγεια από τη Λευκωσία με βαθμολογικό όφελος, και έτσι παρέμεινε στους 22 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Παρασκευής (18/1):

Ακρίτας Χλώρακας – Ολυμπιακός Λευκωσίας (1-4)

ΘΟΪ Λακατάμιας – Καρμιώτισσα Πολεμιδιών (2-1)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top