Προσέλαβε σεκιούριτι ο Βράνιες!

Προσέλαβε σεκιούριτι ο Βράνιες!

Το σήριαλ Βράνιες-Καρλέουσα καλά κρατεί, με τον Βόσνιο στόπερ να προσλαμβάνει σεκιούριτι για την οικογένεια του, έπειτα από απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε.

Σύμφωνα με το «Srbija Danas», ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει δεχθεί πλήθος απειλητικών μηνυμάτων, έπειτα από όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, στο σκάνδαλο με την Γελένα Καρλέουσα.

Ο Βράνιες έφυγε από την πατρίδα του, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Άντερλεχτ, ωστόσο ανησυχεί για την γυναίκα και την κόρη του, έπειτα από τις απειλές που δέχθηκε.

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με το δημοσίευμα του σερβικού Μέσου, προσέλαβε σεκιούριτι προκειμένου να προσέχει συνεχώς την οικογένεια του, που ζει μόνιμα στη Μπάνια Λούκα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.