Η τεχνολογική εταιρία Huawei άνοιξε το πρώτο υποκατάστημά της στο Ομάν

Η τεχνολογική εταιρία Huawei άνοιξε το πρώτο υποκατάστημά της στο Ομάν

Η κινεζική τεχνολογική εταιρία Huawei άνοιξε το πρώτο υποκατάστημά της στο Ομάν. Η λειτουργία του καταστήματος στο εμπορικό κέντρο (Al Qurum) της πρωτεύουσας Μουσκάτ, αναμένεται ότι θα ενισχύσει την ηγετική θέση της Huawei στην τεχνολογία αιχμής, αλλά και για την προώθηση των προϊόντων της, στο Ομάν, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Το κατάστημα θα παρέχει μία ουσιαστική διαδραστική εμπειρία για τους πελάτες του και θα επιτρέπει την πρόσβασή τους στα τελευταία προϊόντα τεχνολογίας της Huawei, αλλά και την προσφορά υπηρεσιών που τα υποστηρίζει.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE