ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε γραφεία εντοπίστηκε η μεγάλη ποσότητα κάνναβης - Δυο οι ύποπτοι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε γραφεία εντοπίστηκε η μεγάλη ποσότητα κάνναβης - Δυο οι ύποπτοι

Σε γραφεία στην περιοχή Αγίου Ιωάννη στην Λεμεσό, εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης μετά από επιχείρηση της ΥΚΑΝ το μεσημέρι της Τρίτης (22/1).  

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, μέλη της ΥΚΑΝ μετά από συντονισμένη επιχείρηση εντόπισαν περίπου 10 κιλά κάνναβης εντός γραφείου. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι στιγμής οι έρευνες στρέφονται εναντίον δύο προσώπων, και αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης τους.  

Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE