ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΚΑΝΕΝΑΣ!

Στο πρόσφατο νικηφόρο παιχνίδι της Ανόρθωσης επί της ΕΝΠαραλιμνίου, για τον θεσμό του πρωταθλήματος, ο προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου, Γιούργκεν Στρέπελ, επέλεξε στη βασική ενδεκάδα της Ανόρθωσης να ξεκινήσει τότε την αναμέτρηση με δύο Κύπριους παίκτες, τους Αρτυματά και Ιωάννου.

Σήμερα, για το παιχνίδι ρεβάνς του β΄ γύρου του κυπέλλου Κύπρου, δεν υπάρχει κανένας Κύπριος παίκτης στο βασικό σχήμα της Ανόρθωσης.

Διαβάστε: 

Η… επιλογή για Κατσαράβα και Λαβόρδε

Η αρχική ενδεκάδα του Στρέπελ για το παιχνίδι ρεβάνς με την ΕΝΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση Αστυνομίας για καταγγελίες Δρουσιώτη - «Όλοι να επιδείξουν υπευθυνότητα και σεβασμό στη Δικαιοσύνη»

Νέα τοποθέτηση Αστυνομίας για καταγγελίες Δρουσιώτη - «Όλοι να επιδείξουν υπευθυνότητα και σεβασμό στη Δικαιοσύνη»

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει ότι η υπόθεση που εξετάζεται κατόπιν καταγγελιών του κ. Δρουσιώτη, διερευνάται με απόλυτη σοβαρότητα, πλήρη επαγγελματισμό και αυστηρή προσήλωση στις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες, στη βάση των σχετικών διατάξεων του Συντάγματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE