LIFESTYLE

Δριμύ κατηγορώ για την σχέση Κυριάκου Πελέκάνου και Σάκη Τανιμανίδη στα ελλαδικά ΜΜΕ

Δριμύ κατηγορώ για την σχέση Κυριάκου Πελέκάνου και Σάκη Τανιμανίδη στα ελλαδικά ΜΜΕ

Ελλαδικά δημοσιεύματα φωτογραφίζουν, αφήνοντας αιχμές και υπονοούμενα, για την φιλική σχέση του Κύπριου παίκτη του Survivor με τον παρουσιαστή του reality επιβίωσης.

Μάλιστα τα ελλαδικά δημοσιεύματα τονίζουν ότι ο Κυριάκος Πελεκάνος μαζί με την σύζυγό του, Τατιάνα, ήταν καλεσμένοι στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα πριν από μερικούς μήνες στη Σίφνο.

«Απίστευτο κο όμως αληθινό» γράφουν τα δημοσιεύματα αναφερόμενοι στην φιλία του Κύπριου παίκτη με τον Τανιμανίδη, η οποία τονίζουν ότι μετράει χρόνια.

«Ο Κυριάκος Πελεκάνος και η σύζυγός του, το καλοκαίρι είχαν ταξιδέψει στη Σίφνο, προκειμένου να δώσουν το «παρών» στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.

Μάλιστα, στην φωτογραφία που ανέβασε μαζί με το ζευγάρι, έγραψε ως λεζάντα: «Πάντα υγεία ,ευτυχία και σύντομα να μεγαλώσει η όμορφη οικογένεια ! (Κόρη κατά προτίμηση ?,ο Κριστιάν περιμένει )».

Επιπρόσθετα σχολίασαν την κάθοδο του Σάκη Τανιμανίδη τον Οκτώβριο του 2017 στο νησί μας, όταν ο παρουσιαστής είχε βγάλει φωτογραφία με τους κολλητούς του, ανάμεσά τους και ο Κυριάκος Πελεκάνος και είχε γράψει: «Αυτό που έχεις να δεις τους κολλητούς σου 5 χρόνια, και μόλις βρεθείτε είναι σαν να μην πέρασε λεπτό!! Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα και πάλι στην Κύπρο μετά από τόσο καιρό! Λίγο τα φιλαράκια μου, λίγο που έχω έρθει τόσες φορές, λίγο το χαλούμι...νοιώθω σαν το σπίτι μου!».

Υπερθεμάτισαν φυσικά ότι ο παρουσιαστής του Survivor στις φετινές οντισιόν ήταν εκεί προκειμένου να επιλέξει με την παραγωγή τα άτομα που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι επιβίωσης και θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Αλλά ξέχασαν να αναφέρουν ότι ο Κύπριος γυμναστής πέρασε και πέρυσι από τις οντισιόν, και πάλιν βρισκόταν ανάμεσα στα άτομα της παραγωγής που θα επέλεγαν τους παίκτες ο Σάκης Τανιμανίδης, αλλά ο Κυριάκος Πελεκάνος πέρυσι δεν επιλέχθηκε για να πάει στο Survivor. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top