Το μήνυμα της Κατερίνας Χριστοφίδου στον σύζυγό της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το μήνυμα της Κατερίνας Χριστοφίδου στον σύζυγό της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μίλησε για τις χαρές τους, τις λύπες τους, τους αγώνες, τις νίκες, αλλά και τις ήττες τους.

Τα γενέθλιά του είχε την Πέμπτη, 24/1, ο σύζυγός της πρώην παρουσιάστριας του ΣΙΓΜΑ, Νίκος Κωτσονόπουλος.

Η Κατερίνα Χριστοφίδου του ευχήθηκε και διαδικτυακά με ποστάροντας μια υπέροχη φωτογραφία τους από βραδινή τους έξοδο στα social media.

Το μήνυμά της: «Σημερα γιορτάζεις αγαπη μου. Χρόνια σου πολλά για τα γενέθλια σου πάντα με υγεία. Μαζί σου και στα όμορφα και στα δύσκολα. Μοιραζόμαστε χαρές και λύπες, μοιραζόμαστε αγώνες, νίκες και ήττες, ΠΑΝΤΑ μαζί. Πάνω από όλα μοιραζόμαστε μια αληθινή και παντοτινή αγαπη.».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE