Σφίγγει ο κλοιός και ζητάει να… τσιμπήσει κάτι

Σφίγγει ο κλοιός και ζητάει να… τσιμπήσει κάτι

Πάνε δυόμιση μήνες από τότε που έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα ο Ερμής Αραδίππου, με τα περιιθώρια να στενεύουν και να επιβάλλεται να μαζέψει όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται για να απομακρυνθεί από τα κάτω στρώματα του β΄ γκρουπ εξάδας.

Οι «φτεροπόδαροι» αντιμετωπίζουν η ώρα 17:00 τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» και δεν έχουν τίποτα άλλο να πράξουν, πέρα από το να υπερβάλουν εαυτό για να… τσιμπήσουν κάτι από τους «ερυθρόλευκους».

Χωρίς τους Γεωργίου, Φυλακτού και Δημητρίου, στην αποστολή του ο Ερμής καλείται να κοιτάξει κατάματα τη Νέα Σαλαμίνα, ομάδα με ψηλούς στόχους την τρέχουσα περίοδο.

Πιθανό σχήμα για τον Ερμή Αραδίππου είναι Φιρινίδης, Ψάλτης, Ταραλίδης, Κουατσίκα ή Μαλόν, Ενγκανγκά, Kατσιατής, Πουτζιουρής, Μαρτίνιουκ, Ντεβέσα ή Λαγός, Μπανούσης και Μακρίεφ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.