ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν μέρα-μεσημέρι νεαρούς με 1 κιλό «χόρτο» και όχι μόνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν μέρα-μεσημέρι νεαρούς με 1 κιλό «χόρτο» και όχι μόνο

Στη σύλληψη δύο Ελληνοκύπριων ηλικίας 36 και 21 χρόνων, προχώρησε η ΥΚΑΝ λίγο πριν το μεσημέρι το Σάββατο (26/01) στη Λεμεσό.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά από πληροφορία που έλαβε η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, κινητοποιήθηκε και μέλη της ανέκοψαν όχημα σε δρόμο της Λεμεσού.  

Μετά από έρευνα που έγινε στο όχημα εντοπίστηκαν ένα κιλό κάνναβης και 2 γραμμάρια κοκαΐνης. Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκε το συνολικό ποσό των 2.745 ευρώ.  

Η ΥΚΑΝ πέρασε χειροπέδες στον 36χρονο οδηγό και ο 21χρονο συνοδηγό του οχήματος για αυτόφωρο αδίκημα και συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE