LIFESTYLE

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Σούγλη

Βαρύ πένθος για τον Δημήτρη Σούγλη

Δυστυχώς η μητέρα του εκλεκτού συναδέλφου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο με την υγεία της με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της. Συγκινεί η ανάρτηση του Κύπριου δημοσιογράφου και παρουσιαστή.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Δημήτρη Σούγλη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook η μητέρα του Δέσποινα κοιμήθηκε για πάντα  συμπληρώνοντας πως σέβεται το θέλημα του Θεού να την πάρει κοντά του.

Ευχαρίστησε παράλληλα όλους όσοι προσευχήθηκαν και έστειλαν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση της μητέρας του μετά το δύσκολο χειρουργείο ενώ ανέφερε ότι «Η αγαπημένη μας μάνα, τελικά κοιμήθηκε, έχοντας στο πρόσωπο της ένα απέραντο χαμόγελο και γαλήνη»

 

Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ThemaOnline εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Σούγλη

Διαβάστε την ανάρτησή του:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top