ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 29χρονος για το «κοντραμπάντο» στη Μουταγιάκκα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητείται 29χρονος για το «κοντραμπάντο» στη Μουταγιάκκα

Νέα μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών εντόπισε το Σάββατο 26/1 η ΥΚΑΝ, μέλη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 36 και 21 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11π.μ. χθες, μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν για έλεγχο, σε δρόμο στη Λεμεσό, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 36χρονος και ο 21χρονος. Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης, βάρους 1,021 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους οκτώ γραμμαρίων περίπου. Επίσης, στην κατοχή των δύο, εντοπίστηκε χρηματικού ποσού, συνολικού ύψους €2,745.

Ο 36χρονος και ο 21χρονος συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Κατά τη  διάρκεια των εξετάσεων που ακολούθησε, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 29χρονου. Στη βάση της μαρτυρίας, εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης και έρευνας της οικίας του.

Μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στην οικία του 29χρονου, στη Λεμεσό, όπου κατά τη διάρκεια έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα φυτό κάνναβης, ύψους 7 εκατοστών και αριθμός σπόρων κάνναβης. Ο 29χρονος δεν εντοπίστηκε και καταζητείται.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση
         

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

ΑΚΕΛ: Λεπτή ισορροπία ανάμεσα σε σταθερότητα και ανανέωση -Λουκαΐδης και Δαμιανού εντός, Χαραλαμπίδου και Κώστα εκτός

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, στη συνεδρίαση που σηματοδότησε την εκκίνηση της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές του 2026, πήρε αποφάσεις που προκαλούν πολιτικό αντίκτυπο και συζητήσεις εντός και εκτός κόμματος. Η εξαίρεση από τον κανόνα των τριών θητειών για τους βουλευτές Γιώργο Λουκαΐδη και Άριστο Δαμιανού, σε συνδυασμό με την απουσία από τα ψηφοδέλτια της Ειρήνης Χαραλαμπίδου και του Κώστα Κώστα, δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα τόσο για την κοινοβουλευτική ομάδα του ΑΚΕΛ όσο και για τις ισορροπίες στη βάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE