ΛΕΜΕΣΟΣ: Πρόλαβε κοντραμπάντο η Αστυνομία- Καταζητείται οδηγός που ανέπτυξε ταχύτητα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πρόλαβε κοντραμπάντο η Αστυνομία- Καταζητείται οδηγός που ανέπτυξε ταχύτητα

Κοντραμπάντο ναρκωτικών εκτιμά ότι απέτρεψε η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, μετά τη σύλληψη δύο Ελληνοκυπρίων ηλικίας 21 και 29 ετών το Σάββατο 26/1.  Στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα κιλό κάνναβης, μικρή ποσότητα  κοκαΐνης και μετρητά.

Οι δύο συνελήφθηκαν ύστερα από πληροφορία ότι σε συγκεκριμένη περιοχή στη Μουτταγιάκας θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών. Τα μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν σε παρακολούθηση το μέρος. Το μεσημέρι, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, ανακόπηκε για έλεγχο. Εντοπίστηκαν ένα κιλό κάνναβης και 3 γραμμάρια κοκαΐνης και 2,700 ευρώ σε μετρητά.

Οι δύο συνελήφθηκαν ενώ τρίτο πρόσωπο το οποίο επέβαινε σε αυτοκίνητο που προσέγγισε την περιοχή, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε όταν αντιλήφθηκε τους Αστυνομικούς, καταζητείται.

Ανακρινόμενοι οι ύποπτοι, οι οποίοι είναι γνωστοί στις αρχές, δίνουν τους δικούς τους ισχυρισμούς για τα ανευρεθέντα.  Έχουν τεθεί υπό κράτηση και την Κυριακή 27/1 αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση: ΠτΔ - «Δεν συζητήθηκαν σήμερα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, επιθετικός ο τόνος του κ. Τατάρ»

Ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση: ΠτΔ - «Δεν συζητήθηκαν σήμερα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης, επιθετικός ο τόνος του κ. Τατάρ»

Το μήνυμα ότι ο στόχος είναι να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό από εκεί που σταμάτησαν στο Κραν Μοντανά μετέφερε ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στους δύο ηγέτες – τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Τ/κ ηγέτη - κατά την συνάντηση που είχαν το Σάββατο στην έδρα των Ηνωμένων  Εθνών, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά το πέρας της συνάντησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE