ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Χιόνια και βροχές μέχρι το τέλος του μήνα

ΚΑΙΡΟΣ: Χιόνια και βροχές μέχρι το τέλος του μήνα

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Την Τετάρτη και την Πέμπτη (30-31/1) θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου (16:00 - 29/1), ήταν 51 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.

Την Τρίτη νύχτα (29/1) θα παρατηρούνται ψηλές κυρίως νεφώσεις, ενώ στα βόρεια παράλια δεν αποκλείεται να σημειωθεί ελαφρά παροδική βροχή. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αργότερα, στα νοτιοδυτικά, θα πνέουν μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα, στα προσήνεμα, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τετάρτη (30/1) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια αλλά σύντομα και σε άλλες περιοχές. Το πρωί δυνατό να πέσει χιονόνερο, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα προσήνεμα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Το πρωί, στα δυτικά, θα πνέουν παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Το απόγευμα θα καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικά βροχές, στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη αλλά στα ανατολικά λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη (31/1) ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια αλλά σταδιακά και σε άλλες περιοχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται χιονόπτωση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ πιθανό να σημειωθούν μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά, πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top