ΚΟΣΜΟΣ

Καυγάς σε κηδεία 29χρονης- Φωνές, κατάρες και πυροβολισμοί- Ένας νεκρός και δύο τραυματίες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καυγάς σε κηδεία 29χρονης- Φωνές, κατάρες και πυροβολισμοί- Ένας νεκρός και δύο τραυματίες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτο και συνάμα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες στην περιοχή του Los Angeles των ΗΠΑ. Η κατάσταση σε κηδεία ξέφυγε με αποτέλεσμα να πέσουν και πυροβολισμοί από τους οποίους ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δύο τραυματίστηκαν.

Επιμέλεια: Στέλίος Στυλιανού

Σύμφωνα με δημοσιεύματα περίπου 160 φίλοι και συγγενείς μαζεύτηκαν στις 25 Ιανουαρίου στην εκκλησία για να πουν το τελευταίο αντίο στην 29χρονη Jakeira Green, η οποία έχασε τη ζωή σε θανατηφόρο τροχαίο στη Louisiana.

Σε κάποια στιγμή ένας από τους παρευρισκόμενους και ενώ η γιαγιά της εκλειπούσας πήρε το λόγο για να εκφωνήσει τον επικήδειο, σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να φωνάζει και να καταριέται.

Συγγενείς θεώρησαν προσβλητική τη συμπεριφορά του ως προς την γιαγιά αλλά και την νεκρή με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια και να οδηγηθούν στο χώρο στάθμευσης της εκκλησίας. Εκεί οι τόνοι «ανέβηκαν», η κατάσταση ξέφυγε και ένας από τους συγγενείς ανέσυρε όπλο και πυροβολούσε αδιακρίτως.

Οι σφαίρες του έπληξαν τρεις άντρες από τους οποίους ο ένας έπεσε νεκρός και οι άλλοι δύο μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε Νοσοκομείο.

Όταν έφτασε η Αστυνομία ήταν ήδη αργά, ωστόσο ο σερίφης της περιοχής διέταξε να διακοπεί η τελετή, κάτι που εξόργισε τους συγγενείς. Στη συνέχεια δόθηκε ωστόσο άδεια ώστε ορισμένα άτομα να συνοδεύσουν το φέρετρο στο νεκροταφείο.

"Καλό άνθρωπο" χαρακτηρίζει τον 36χρονο νεκρό Hakim Webster η αδελφή του, η οποία συνετριμμένη ανέφερε ότι αφήνει πίσω του ορφανό, το 4χρονων γιό του. 

Η Αστυνομία καταζητεί τον δράστη ενώ ψάχνουν και για το φονικό όπλο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top