ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Ποιός ο ρόλος των συλληφθέντων στην πυρκαγιά - Αναζητούν κίνητρα στον ιδιοκτήτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Ποιός ο ρόλος των συλληφθέντων στην πυρκαγιά - Αναζητούν κίνητρα στον ιδιοκτήτη

Στις τρεις ανήλθαν οι συλλήψεις, ανάμεσα τους και ο ιδιοκτήτης της καφετέριας, σχετικά με την υπόθεση του εμπρησμού και του θανάτου 42χρονης Ουκρανής στην Παλιά Λευκωσία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/01), όπως επιβεβαίωσε στους δημοσιογράφους ο επικεφαλής του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος. 

Του Μιχάλη Μενελάου

Στις τρεις ανήλθαν οι συλλήψεις για την υπόθεση του εμπρησμού και του θανάτου 42χρονης Ουκρανής στην Παλιά Λευκωσία, όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος.

Σύμφωνα με τον κ. Σιάηλο, ο οποίος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους, πρόκειται για άντρες 28, 33 και 45 ετών.  Η πρώτη σύλληψη αφορούσε τον 33χρονο καταζητούμενο Σύρο, Imprachim Chalil, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης 31/01, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη δυο πρόσωπα.

Πρόκειται για 28χρονο Ελληνοκύπριο και τον 45χρονο ιδιοκτήτη της καφετέριας Gosha, όπου και εκδηλώθηκε η φονική πυρκαγιά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Συνελήφθη ο κ. Ηρακλέους – Είχε μιλήσει στο ThemaOnline νωρίτερα -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όπως πληροφορούμαστε, ο 33χρονος Σύρος και ο 28χρονος Ελληνοκύπριος τοποθετούνται χρονικά στη σκηνή της πυρκαγιάς, με τον πρώτο να φέρεται πως προκάλεσε κακόβουλα την φονική πυρκαγιά με θύμα την 42χρονη, ενώ ο δεύτερος φέρεται να ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας με την οποία διέφυγαν.

Όσον αφορά τον ιδιοκτήτη της καφετέριας, οι Αρχές στρέφουν τις έρευνες τους ως προς τα κίνητρα των δραστών.  

Οι τρεις τους αντιμετωπίζουν αδικήματα τα οποία αφορούν τη συνομωσία προς διάπραξη φόνου, φόνου εκ προμελέτης, ανθρωποκτονίας, συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και διάρρηξης και εμπρησμού καφετέριας.

Την Παρασκευή 1/2 οι τρείς συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, με αίτημα έκδοσης προσωποκράτησης τους.  

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top