Οι λεπτομέρειες για τον αγώνα ΤΙΤΛΟΥ της Ομόνοιας 1948 – Ποια κερκίδα θα πάρουν στο Μακάρειο

Οι λεπτομέρειες για τον αγώνα ΤΙΤΛΟΥ της Ομόνοιας 1948 – Ποια κερκίδα θα πάρουν στο Μακάρειο

Πραγματοποιήθηκε η αστυνομική σύσκεψη για τον αγώνα Ομόνοια 1948-Άμυνα Λινού/Φλάσου που θα γίνει στο Μακάρειο. Στην Ανατολική κερκίδα θα καθίσουν οι φίλοι της Ομόνοιας 1948.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα αστυνομική σύσκεψη για τον Σαββατιάτικο αγώνα της ομάδας μας. Η σύσκεψη έλαβε χώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας.

Παρών στη σύσκεψη ήταν ο Ανώτατος Υπαστυνόμος Ε. Ερωτοκρίτου και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας του ΚΟΑ Κώστας Κωνσταντίνου. Το Σωματείο μας εκπροσώπησαν ο υπεύθυνος ποδοσφαιρκού τμήματος Ανδρέας Σάββα και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Αδάμος Ευσταθίου. Την Άμυνα Λινού/Φλάσου εκπροσώπησε ο κ. Γιώργος Γεωργίου.

Αποφασίστηκε όπως οι φιλοξενούμενοι καθίσουν στη Δυτική Κερκίδα του Μακάρειου σταδίου και οι οπαδοί της ομάδας μας στην Ανατολική κάτω από το ρολόι. Για τους οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα ανοίξουν τα εκδοτήρια πλησίον του Λευκόθεου από τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν εισφορές εισόδου.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις 15:00 θα στηθεί πάρτι στο χώρο στάθμευσης του σταδίου για αυτό καλούμε τον κόσμο όπως προσέλθει νωρίς για το πάρτι αλλά και για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE